Tarjoaa neuvontaa ja käytännön palvelua hotelli-, ravintola- ja cateringalan yrityksille, jotka haluavat palvella erityisruokavalioita noudattavia asiakkaita asiantuntemuksella ja turvallisesti. Kun yritykset valitsevat vaikka pikkujoulujen viettopaikkaa tai seminaarien tarjoiluja, valinta tehdään usein dieettiä noudattavien toiveiden mukaan. Erityisruokavaliot huomioiva palvelu on tässä ajassa selkeä kilpailuvaltti, joka parhaimmillaan tuo asiakkaaksi isoja kokonaisuuksia ja takaa palvelunostajien paluun yhä uudelleen.
Vaihtoehto 1
– Seminaari yleisesti koko henkilökunnalle, kesto n. 1 tunti, käydään läpi yleiset vaatimukset turvallisesti keittiöstä keliakiaa sairastaville asiakkaille.
Vaihtoehto 2
– Ruokalistan läpikäynti
– Sisällysluettelon/tuoteselosteiden läpikäynti
– keittiötilojen ja -välineiden läpikäynti
– varastotilojen läpikäynti
Mahdolliset puutteet ja korjaukset asiakas hoitaa itse.
Vaihtoehto 3
– ruokalistan raaka-aineiden läpikäynti, valitaan valmiiksi dieettiystävälliset tuotteet
– keittiövälineiden tarkistus, omat ottimet yms.
– keittiötilojen tarkistus ja puutteiden korjaaminen
– ruokalistan ja tuoteselosteiden optimointi ja tulostus
Mahdolliset puutteet ja korjaukset Muruset hoitaa yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Palvelun tarjoaa leipurimestarin erikoisammattitutkinnon sekä erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkinnon (dieettikokki) suorittanut Marjut Similä, eli tuttavallisesti Maiju Murunen.